Hur man köper sommardäck med uppdaterad teknik och förutsägelse

På senare tid har ett par läsare fått lite information om Hur man får en bra affär vid köp av däck. Jag ser däck som i större utsträckning en underhållsgrej; de är inget jag hoppas kunna gå ut och köpa, snarare något som du behöver köpa med jämna mellanrum (eller mycket mer i följd beroende på hur ofta du kör).

Jag har gjort min rimliga del av att leta. I ljuset av den erfarenheten har jag hittat härDet är inte många som gillar att köpa nya däck köp sommardäck. De är en av de mer kostsamma supportsakerna på ett fordon, att välja rätt till ditt fordon kan vara förvirrande, och det kan ta bort en stor bit från din dag för att få dem introducerade.

Du måste dock få det att hända, eftersom det är farligt att köra på slitna däck med lite framsteg kvar och kan lämna dig övergiven. Du bör räkna med att spendera minst ett par hundra dollar för att köpa ett gäng däck och få dem införda på ditt fordon.Förutsatt att du förbereder dig för att köpa nya däck, följ vår handbok bit för bit för att upptäcka hur du väljer däck som kommer att slita bort ditt fordon, matcha din körstil och inte bränner igenom varenda krona.

Äger du en SUV eller är det en sportbil du behöver däcken till? Välj rätt däck online beroende på vilken bil du har. Däcktillverkningsföretag tillhandahåller den exakta uppsättningen för däcken för bilen du kör. Slitbanemönstret eller däckens bredd varierar från SUV Goodyear-däck till Bridgestone-däck för sportbilen till en normal bil CEAT-däck. Alla egenskaper hos ett bildäck spelar en stor roll när du går ut på de där långa bilturerna eller tar en brant sväng i kurvor. Så se till att hålla utkik efter den exakta uppsättningen däck för ditt fordon.

Om chansen att de inte hamnade i kurvan med säkerhet, kunde du söka efter mer kraftfull överlägsen utförande elastik. Var vinterfästet ett problem? Kanske vill du verkligen ha bättre helårsdäck, eller en uppsättning vinterdäck bara att använda under de kyliga månaderna. Förutsatt att dina nuvarande däck var fantastiska, kommer inköpssystemet att vara betydligt mindre svårt.

Att lära sig att dechiffrera siffrorna på sidoväggen på dina nuvarande däck hjälper dig att sortera ut deras egenskaper. Du måste bestämma dig för att ditt nya däckbeslut uppfyller eller överträffar ditt fordons högtransport och hastighetsbedömningar.Det finns något annat med att välja rätt däck än att upptäcka några som passar och slå dem på din tur. Du vill verkligen kolla in ditt fordons grundläggande behov, hur du kör, dina antaganden om däckens livslängd, klimatet där du kör större delen av din körning och de ytor du färdas på.

Dina däck åstadkommer något utöver att förmedla tyngden hos ditt fordon. Man litar på dem för att ge dig fotfäste när du verkligen vill rulla iväg, tillåta fordonet att kontrollera med säkerhet och ha ett extremt grepp när du bromsar. De måste göra allt det i torra eller våta förhållanden, utan att skapa överdrivet uppståndelse eller skada din effektivitet.

De flesta standardfordon för resenärer kommer från fabriken på någon typ av helsäsongsdäck. Vissa utställningsmodeller är försedda med sommardäck, som inte har så mycket hållfasthet i vått klimat och har förvånansvärt dåligare utförande i vinterklimat. Kom ihåg de vanliga atmosfäriska förhållandena där du kör för att försöka att inte plocka däck som undergräver ditt välbefinnande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *